Vi ønsker i Frivillighedsbanken at skabe et tilbud til folk der gerne vil være frivillige, men som måske ikke har nogen tilknytning til foreninger.

Frivillighedsbanken har et særlig stort fokus på at synliggøre, beskrive og tidsafgrænse opgaver, for på den måde, at være med til at afmystificere og simpelgøre opgaver, så flere melder sig som frivillig til at kunne aflaste eller løse udfordringer og opgaver for aktiviteter i Hald Ege skoledistrikt.

Frivillighedsbanken skal være et tilbud til foreningerne eller andre lokalt forankret initiativer, hvor de kan få ressourcer fra, til løsning af opgaver. Det kan eks. være stævner, løb, koncerter og andre ressourcekrævende arrangementer osv. 

Ved frivilligt arbejde forstås en ulønnet indsats baseret på interessen for at hjælpe til ved forskellige begivenheder. Det vil sige, at aktiviteten udføres af eget ønske, lyst og interesse, samt at personen kan stoppe, hvis vedkommende ikke længere ønsker at udføre opgaven.

Frivillighedsbanken er indledningsvis et projekt organiseret og styret af Hald Ege idrætscenters bestyrelse, med en udpeget Projektleder (NN). Projektlederen vil sammen med en frivilighedskoordinator drive projektet og være et bindeled, mellem Frivillighedsbanken og mulige interessenter. 

Frivillighedkoordinator Tommy Haun (Centerleder HEIC)

Kontakt via Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Tlf: 40 17 99 56