Tegn et familie- eller husstands abonnement af Hald Ege Idrætscenter for kun 200,- og book enten en hal eller eks. badmintonbane når du vil. 
Et abonnement i HEIC, er forbeholdt personer med relation til og boende i Hald Ege skoledistrikt. Som en del af abonnementet har du mulighed for at booke en bane eller hal uden yderligere opkrævning. Du kan booke baner eller hal uden for timeplanens og øvrige brugeres tider. Private arrangementer, som fødselsdage, barnedåb, konfirmation mv. er IKKE tilladt. I alle tilfælde af bookninger, skal der være en voksen (18 år+) med i hallen. 

Du skal starte med at oprette et abonnement på den blå knap herunder før du kan booke herunder på Book hallen eller Book badmintonbaner. Du kan max booke 1 uge frem i tiden. 

Køb abonnement

Handelsbetingelser

Hent og opret låseprofil i JustIN Mobile via App store til iPhone eller Google Play til Android. Klik på logerne herunder.
For at du kan få adgang til Hald Ege Idrætscenter (hvis du har abonnement i Hald Ege Fitness i forvejen, behøver du ikke) skal du til din mobiltelefon, downloade Justin Mobile app og der vil blive tilsendt en nøgle til din app, inden for det næste døgn. Transaktionen på betalingskort foregår om natten, der kan derfor gå op til 1 døgn inden nøglen er i app. 
Virker din app ikke umiddelbart efter 1 døgn, kontakt centerleder på sms via mobil 40179956 (Træffetid, alle hverdage 08.00 - 16.00). Ligeledes ved skifte af mobil eller mobilnr.  

 


Book hallen

Book badmintonbaner

Hvis du skal rette profil mv., så kan du logge ind på din medlemsprofil her:
Medlemslogin


Vejledninger:

Fejlet betaling

Skift kort:

Afmeld abonnement og kort